Peste

1200

Studenti

Weekend INCHIS

Telefon: 0770 815 659

Luni - Vineri 10.00 - 18.00

 

Curs Dermopigmentist

Demostreaza-ti ca poti!

Dermopigmentarea este o procedura de infrumusetare fiind reprezentata de tehnica de colorare cu pigmenti organici care sunt introdusi in straturile superioare ale epidermei si persista in piele o perioada indelungata (2-4 ani). Aceasta are scopul de a corecta sau evidentia trasaturile fetei si de a infrumuseta fizionomia. Dermopigmentarea este utilizata pentru a accentua trasaturile naturale, cum ar fi forma spracenelor, a ochilor sau a buzelor.Cursurile de dermopigmentare sunt o noutate pentru meseriile din Romania, fiind recent introduse in Nomenclatorul Meseriilor. Pentru practicarea acestei tehnici in saloane, cometicienele sunt obligate prin lege sa urmeze acest curs si sa obtina certificatul de dermopigmentist.Start Academy sustine aceste cursuri in Bucuresti, iar in functie de solicitare, se poate preda one to one sau in grupe de pana la 8 cursanti. Cursul de dermopigmentist este acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei din Romania.

Cu diploma obtinuta in cadrul cursului de dermopigmentare Start Academy poti chiar sa iti deschizi cabinetul propriu! Academia asigura atat suportul de curs, cat si dobandirea teoretica a notiunilor si practicilor de dermopigmentare si punerea in practica a cunostintelor si aptitudinilor invatate pe parcurs prin tehnici interactive.

Vei invata alaturi de noi tehnici ca:

–          Micropigmentarea sprancenelor fir cu fir

–          Micropigmentarea buzelor

–          Micropigmentarea ochilor

Iti vom pune la dispozitie toate materialele consumabile (pigmenti, ace, manusi, piele artificiala etc)  si aparatura necesara desfasurarii cursului. Trebuie doar sa te inscrii!

La finalul cursului vei dobandi aptitudini si competente care te vor ajuta in activitatea profesionala pentru a oferi servicii ireprosabile:

–          Planificarea activitatii zilnice

–          Aplicarea normelor de igiena la locul de munca

–          Gestionarea eficienta a consumabilelor

–          Promovarea serviciilor de dermopigmentare

–          Dermopigmentarea propriu-zisa

–          Tehnici de combinare a culorilor si efectul lor in piele

–          Predesenare

–          Alegerea formei corecte a sprancenelor, buzelor, ochilor

–          Corectarea asimetriilor

PRET: 1800 Euro (Kit cu aparat Med+1000 inclus in pret)

Obtine toate detaliile rapid - 031 432 60 31 sau 0770 815 659

CUM CUMPAR ?

Inscrierea la curs este accesibila tuturor persoanelor interesate de performanta in domeniul esteticii.

Dupa completarea formularului de inscriere, se percepe un avanas de 30% din valoarea cursului ales. Prin aceasta operatiune, este confirmata prezenta la curs. In cel mult 24 de ore vi se va comunica ora si data inceperii cursului, acestea variind in functie de numarul participantilor si disponibilitatea trainerilor.

Restul banilor, reprezentand 70% din costul total al cursului, se achita cash in ziua inceperii sedintelor de pregatire.

Nume Complet (necesar)

Email / Telefon(necesar)

Subiect

Mesaj

Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.