Peste

1200

Studenti

Weekend INCHIS

Telefon: 0770 815 659

Luni - Vineri 10.00 - 18.00

 

Microblading de Grup

CURSUL DE MICROBLADING DE GRUP marca Start Academy este recunoscut la nivel international si se distinge prin calitatea serviciilor

In Romania exista nenumarate cursuri menite sa ofere instruire si pregatire profesionala in orice domeniu, mai ales in cel al esteticii. Tocmai din acest motiv, Start Academy a optat pentru perfectionarea metodelor de lucru si cooptarea trainerilor potriviti, garantand succesul cursului prin calitatea pregatirii.

Microblading-ul reprezinta una din tehnicile care se bucura de un real succes in numeroase tari, iar popularitatea acesteia este in continua crestere. Ce stie toata lumea despre acest tip de machiaj al sprancenelor este faptul ca reuseste sa te faca sa arati impecabil 24 de ore pe zi, te ajuta sa economisesti bani si mai mult decat atat, iti salveaza timp pretios.

Cunoscut de multi dintre noi sub denumirea Eyebrow Embroidery, tehnica microblading, in prezent la mare cautare peste tot in lume, constituie alternativa micropigmentarii clasice. Tocmai de aceea, CURSUL DE MICROBLADING DE GRUP se adreseaza tuturor persoanelor ce doresc sa se autodepaseasca si sa deprinda aceasta tehnica, imbogatindu-si astfel aria de cunostinte in domeniul machiajului semi-permanent.

De ce Start Academy?

Interesul trainerilor pentru inovatie este dovedit in primul rand prin conferintele, workshop-urile si expozitiile internationale la care participa de cel putin trei ori pe an. Astfel, sunt prezentate cele mai noi tendinte ce tin de micropigmentare si imediat se trece la aplicarea acestora, rezultatul fiind de fiecare data apreciat. Exersarea tehnicii se va face la inceput pe piele artificiala, iar ulterior Start Academy va pune la dispozitie modelele pe care sa se exerseze, in acest fel participantii reusind sa adapteze cele mai noi tendinte in materie de micropigmentare prin tehnica microblading pe diferite fizionomii.

Avantaje

CURSUL DE MICROBLADING DE GRUP marca Start Academy este recunoscut la nivel international si se distinge prin calitatea serviciilor. Durata acestui modul este de doua zile, iar practica va fi elementul cheie caruia i se va acorda importanta cuvenita. Timpul alocat fiecarei sedinte va fi gestionat astfel incat constructia sprancenelor prin tehnica microblading si retusul acestora sa fie executate fara greseala si sa poarte pe cat posibil amprenta personala.

Desi este un curs de grup, fiecare participant va beneficia de o pregatire profesionista in urma careia va invata cum sa comunice eficient cu clientul si cum sa implanteze delicat sub epiderma pigmentii potriviti din punct de vedere coloristic pentru fiecare client in parte.

PRET: 850 Euro

Obtine toate detaliile rapid - 031 432 60 31 sau 0770 815 659

CUM CUMPAR ?

Inscrierea la curs este accesibila tuturor persoanelor interesate de performanta in domeniul esteticii.

Dupa completarea formularului de inscriere, se percepe un avanas de 30% din valoarea cursului ales. Prin aceasta operatiune, este confirmata prezenta la curs. In cel mult 24 de ore vi se va comunica ora si data inceperii cursului, acestea variind in functie de numarul participantilor si disponibilitatea trainerilor.

Restul banilor, reprezentand 70% din costul total al cursului, se achita cash in ziua inceperii sedintelor de pregatire.

Nume Complet (necesar)

Email / Telefon(necesar)

Subiect

Mesaj

Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.