Peste

1200

Studenti

Weekend INCHIS

Telefon: 0770 815 659

Luni - Vineri 10.00 - 18.00

 

Micropigmentare de Grup

CURSUL DE MICROPIGMENTARE DE GRUP marca Start Academy este recunoscut la nivel international si se distinge prin calitatea serviciilor

Cu totii am apreciat dintotdeauna esteticul, iar frumusetea unei femei nu a trecut niciodata neobservata. Plecand de la premisa ca nu exista doamna sau domnisoara care sa nu isi doreasca sa arate bine tot timpul, rezulta ca starea generala de confort si ideea de a te simti bine in pielea ta sunt in stransa legatura cu felul in care arati. Asa se explica de ce femeile de toate varstele sunt dispuse sa investeasca oricat in aspectul fizic, iar machiajul semi-permanent a devenit una dintre procedurile lor preferate.

CURSUL DE MICROPIGMENTARE DE GRUP a fost conceput in vederea formarii si calificarii corespunzatoare a persoanelor interesate de acest domeniu de activitate. Acesta se desfasoara pe durata a trei zile si se adreseaza tuturor celor care doresc sa invete si sa foloseasca tehnica micropigmenatrii. Programa sedintelor de pregatire este una atent structurata si cuprinde toate informatiile necesare, asigurand insusirea de catre cursanti a cunostintelor legate de tehnicile de pigmentare pentru sprancene, buze si pleoape, efectuarea masuratorilor premergatoare pigmentarii, variantele de anestezie, tipurile de aparate, pigmenti si consumabile disponibile pe piata din domeniu, avand posibilitatea de a le testa in cadrul academiei.

De ce Start Academy?

In cadrul sedintelor de pregatire va fi definita in amanunt notiunea de micropigmentare si tot ce implica aceasta. De asemenea va fi prezentata si totodata exersata procedura de realizare a machiajului semipermanent cu tot ce implica aceasta, de la alegerea acelor si anestezia locala pana la aspecte legate de pigmenti naturali si chiar colorimetrie. Practica va fi facuta la inceput pe piele artificiala si ulterior pe modele umane, vizand urmatoarele zone: sprancene, pleoape, buze.

Desi este un curs de grup, fiecare participant va beneficia de o pregatire profesionista in urma careia va invata cum sa comunice eficient cu clientul. Programa, structurata pe trei zile, include cele mai frecvente intrebari venite din partea persoanelor care au apelat la micropigmentare si o serie de raspunsuri corecte pentru fiecare dintre acestea.
Start Academy garanteaza pentru calitatea serviciilor sale si ofera o experienta completa a procesului eficient de invatare.  Folosind cele mai noi tehnici si apeland totodata la cei mai inventivi formatori, rezultatul reprezinta intotdeauna un succes.

PRET: 950 Euro

Obtine toate detaliile rapid - 031 432 60 31 sau 0770 815 659

CUM CUMPAR ?

Inscrierea la curs este accesibila tuturor persoanelor interesate de performanta in domeniul esteticii.

Dupa completarea formularului de inscriere, se percepe un avanas de 30% din valoarea cursului ales. Prin aceasta operatiune, este confirmata prezenta la curs. In cel mult 24 de ore vi se va comunica ora si data inceperii cursului, acestea variind in functie de numarul participantilor si disponibilitatea trainerilor.

Restul banilor, reprezentand 70% din costul total al cursului, se achita cash in ziua inceperii sedintelor de pregatire.

Nume Complet (necesar)

Email / Telefon(necesar)

Subiect

Mesaj

Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.