Peste

1200

Studenti

Weekend INCHIS

Telefon: 0770 815 659

Luni - Vineri 10.00 - 18.00

 

L.A.S.E.R. Tattoo Removal

Propulsati-va intr-o cariera de succes, numai la Start Academy!

Se intampla adesea sa ne tatuam pe piele obiecte, persoane, cuvinte care poate, la un moment dat al vietii, nu mai sunt de actualitate si dorim sa le indepartam.

Deoarece tatuajele sunt plasate profund sub piele, metodele “invechite” (dermabrazia, indepartarea chimica) lasa cicatrici inacceptabile din punct de vedere estetic (cicatrici hipertrofice sau chiar cheloide).

Metoda cea mai noua si moderna consta in folosirea L.A.S.E.R.-ului de ultima generatie Nd: YAG, care utilizeaza energie inalta prin emiterea instantanee a undei L.A.S.E.R. pentru a sfarama si indeparta pigmentul eficient in celulele modificate patologic prin plasarea cernelii tatuajului. Urmand cursul de Indepartarea a Tatuajelor folosind metoda L.A.S.E.R., le poti oferi clientelor/clientilor cele mai eficiente servicii.

Cursul de Indepartarea a tatuajelor L.A.S.E.R. – Nd:Yag presupune 2 zile de studiu intens, timp in care vei invata de la profesionisti tehnica necesara. Pretul cursului este de doar 550 euro, acesta incluzand:
·         O zi in care vei primi toate informatiile teoretice necesare unui lucru profesionist

·         O zi in care vei aplica cunostintele, dobandite anterior, pe modele umane.

Ce mai astepti? Traim intr-o societate in continua dezvoltare, aceasta tehnica facand parte din cele care vor prezenta din ce in ce mai mult un deosebit interes. Te asteptam la Start Academy!

PRET: 550 Euro

Obtine toate detaliile rapid - 031 432 60 31 sau 0770 815 659

CUM CUMPAR ?

Inscrierea la curs este accesibila tuturor persoanelor interesate de performanta in domeniul esteticii.

Dupa completarea formularului de inscriere, se percepe un avanas de 30% din valoarea cursului ales. Prin aceasta operatiune, este confirmata prezenta la curs. In cel mult 24 de ore vi se va comunica ora si data inceperii cursului, acestea variind in functie de numarul participantilor si disponibilitatea trainerilor.

Restul banilor, reprezentand 70% din costul total al cursului, se achita cash in ziua inceperii sedintelor de pregatire.

Nume Complet (necesar)

Email / Telefon(necesar)

Subiect

Mesaj

Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.