Peste

1200

Studenti

Weekend INCHIS

Telefon: 0770 815 659

Luni - Vineri 10.00 - 18.00

 

Masterclass Plasma Pen

Atinge perfecțiunea, alături de Start Academy!

Tehnologia cu plasma este la limita dintre cosmetica si chirurgiue estetica, doctorul care face procedura cat si cosmeticianul are nevoie de un curs specializat pe aceasta noua metoda revolutionara, acesta dureaza o zi si in Romania exista o singura scoala care face acest masterclass.Fibroblast este un tratament revolutionar pentru facelift la nivelul chirurgical dar fara a fi nevoie de bisturiul unui estetician dar in acelasi timp poate fi facut doar de personal acreditat ,,plasma tehnic’’.

Rezultatele acestui tratament se vad instant, ridurile se netezesc, pleoapele se intaresc reducand in acest fel pungile de sub ochi.

PRET: 650 Euro

Obtine toate detaliile rapid - 031 432 60 31 sau 0770 815 659

CUM CUMPAR ?

Inscrierea la curs este accesibila tuturor persoanelor interesate de performanta in domeniul esteticii.

Dupa completarea formularului de inscriere, se percepe un avanas de 30% din valoarea cursului ales. Prin aceasta operatiune, este confirmata prezenta la curs. In cel mult 24 de ore vi se va comunica ora si data inceperii cursului, acestea variind in functie de numarul participantilor si disponibilitatea trainerilor.

Restul banilor, reprezentand 70% din costul total al cursului, se achita cash in ziua inceperii sedintelor de pregatire.

Nume Complet (necesar)

Email / Telefon(necesar)

Subiect

Mesaj

Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.