Peste

1200

Studenti

Weekend INCHIS

Telefon: 0770 815 659

Luni - Vineri 10.00 - 18.00

 

Masterclass Powdering

Propulsati-va intr-o cariera de succes, numai la Start Academy!

Powder Eyebrows este o tehnica ce completeaza perfect vasta “familie” a tatuajului semi-permanent, devenind, pe zi ce trece, mai populara in randul clientelor doritoare de ingrijire si frumusete. Tatuajul cu efect pudrat confera sprancenelor un contur discret de perfectiune, asociat trasaturilor chipului, rezultatul fiind un aspect al sprancenelor impecabil in orice moment al zilei.

Daca ati patruns deja in arta micropigmentarii, va recomandam Masterclass de Powdering, in cadrul caruia, indrumata de profesionisti, va veti atribui noi aptitudini de Powder Eyebrows.

Masterclass-ul de  Powdering costa doar 350 de euro si consta in studiul intens, timp de o zi, al tehnicii, sub coordonarea profesionista a trainerilor nostri, asigurandu-va specializarea necesara.

Va asteptam cu drag sa descoperim impreuna o noua tehnica de micropigmentare a viitorului.

PRET: 350 Euro

Obtine toate detaliile rapid - 031 432 60 31 sau 0770 815 659

CUM CUMPAR ?

Inscrierea la curs este accesibila tuturor persoanelor interesate de performanta in domeniul esteticii.

Dupa completarea formularului de inscriere, se percepe un avanas de 30% din valoarea cursului ales. Prin aceasta operatiune, este confirmata prezenta la curs. In cel mult 24 de ore vi se va comunica ora si data inceperii cursului, acestea variind in functie de numarul participantilor si disponibilitatea trainerilor.

Restul banilor, reprezentand 70% din costul total al cursului, se achita cash in ziua inceperii sedintelor de pregatire.

Nume Complet (necesar)

Email / Telefon(necesar)

Subiect

Mesaj

Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.