Peste

1200

Studenti

Weekend INCHIS

Telefon: 0770 815 659

Luni - Vineri 10.00 - 18.00

 

Pigmentare Areola

Atinge perfecțiunea, alături de Start Academy!

Cum se realizeaza?

Micropigmentarea dispune de numeroase intrebuintari in domeniul esteticii si al practicilor medicale. In urma interventiilor chirurgicale suferite in majoritatea cazurilor de femei, areolele mamare isi pierd aspectul initial. In ajutorul lor, pentru a redefini zona care a fost supusa unor modificari, poate veni practiciana care cunoaste tehnicile machiajului semi-permanent. Procedeul consta in simpla „colorare“ a zonei afectate folosind diferite nuante de pigmenti si tehnica 3D pentru a creea aspectul de areola naturala.

Avantaje

Cursul MasterClass de pigmentare a areolei mamare nu prezinta un grad ridicat de dificultate pentru persoanele care au experienta micropigmenatarii. Durata cursului este de o singura zi, timp in care participantul va dobandi o specializare utila care ii va aduce o sursa sigura de venit.

Ana Maria Margineanu, unul din trainerii cu cea mai mai mare experienta in tehnicile de repigmentare si fondatoarea acestui curs, explica de ce exista nevoia de instruire a specialistilor in pigmentarea areolei mamare. Numarul femeilor care se confrunta cu probleme de ordin medical la nivelul sanilor a crescut alarmant, iar interventiile chirurgicale au devenit o procedura de rutina in spitalele din tara. Astfel, cresterea cerintei de pigmentare a areolei mamare s-a intensificat. Cursul de pigmentare a areolei mamare este considerat o extensie a procedurilor specifice machiajului semi-permanent. In acest mod, specialistul va reusi sa aduca un plus clientului sau la capitolul aspect fizic si incredere in propria persoana.

Exercitiul practic

Pe parcursul zilei de pregatire, in introducere, vor fi prezentate principalele notiuni teoretice impreuna cu particularitatile lor. Orele de exercitiu practic raman cea mai importanta parte din programa cursului, iar participantii vor exersa direct pe persoanele care au nevoie de acest tip de pigmentare. Absolvirea modului de pigmentare a areolei mamare este recunoscut la nivel international si atrage dupa sine specializarea completa in ceea ce priveste procesul de micropigmentare.

PRET: 420 Euro

Obtine toate detaliile rapid - 031 432 60 31 sau 0770 815 659

CUM CUMPAR ?

Inscrierea la curs este accesibila tuturor persoanelor interesate de performanta in domeniul esteticii.

Dupa completarea formularului de inscriere, se percepe un avanas de 30% din valoarea cursului ales. Prin aceasta operatiune, este confirmata prezenta la curs. In cel mult 24 de ore vi se va comunica ora si data inceperii cursului, acestea variind in functie de numarul participantilor si disponibilitatea trainerilor.

Restul banilor, reprezentand 70% din costul total al cursului, se achita cash in ziua inceperii sedintelor de pregatire.

Nume Complet (necesar)

Email / Telefon(necesar)

Subiect

Mesaj

Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.