Peste

1200

Studenti

Weekend INCHIS

Telefon: 0770 815 659

Luni - Vineri 10.00 - 18.00

 

Pigmentare Scalp

Atinge perfecțiunea, alături de Start Academy!

Efectele trecerii timpului nu ocolesc niciodata aspectul fizic. Daca unii dintre noi se ingrijoreaza odata cu aparitia primelor riduri, altii se confrunta cu masiva cadere a parului. Printre noile proceduri disponibile in Romania se numara si micropigmentarea scalpului. Astfel, prin introducerea de pigmenti minerali in piele, revine in mare parte aspectul de foliculi de par natural.

Start Academy recomanda CURSUL DE PIGMENTARE A SCALPULUI pentru toti esteticienii care isi doresc o specializare avantajoasa. Durata cursului este de o singura zi, timp in care, in prima parte, se vor expune notiunile teoretice, urmand apoi orele de exercitiu practic.
O astfel de procedura a luat amploare, iar cererea inregistrata pentru micropigmentarea scalpului este semnificativa. Pentru un specialist in micropigmentare, gradul de dificultate al acestui proces nu este unul ridicat.

Absolvirea cursului Start Academy garanteaza corectitudinea si eficienta procedurii de micropigmentare a scalpului.

PRET: 420 Euro

Obtine toate detaliile rapid - 031 432 60 31 sau 0770 815 659

CUM CUMPAR ?

Inscrierea la curs este accesibila tuturor persoanelor interesate de performanta in domeniul esteticii.

Dupa completarea formularului de inscriere, se percepe un avanas de 30% din valoarea cursului ales. Prin aceasta operatiune, este confirmata prezenta la curs. In cel mult 24 de ore vi se va comunica ora si data inceperii cursului, acestea variind in functie de numarul participantilor si disponibilitatea trainerilor.

Restul banilor, reprezentand 70% din costul total al cursului, se achita cash in ziua inceperii sedintelor de pregatire.

Nume Complet (necesar)

Email / Telefon(necesar)

Subiect

Mesaj

Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.