Peste

1200

Studenti

Weekend INCHIS

Telefon: 0770 815 659

Luni - Vineri 10.00 - 18.00

 

Pigmentare Vergeturi & Cicatrici

Atinge perfecțiunea, alături de Start Academy!

PIGMENTARE VERGETURI

In randul femeilor, apar zilnic probleme de ordin estetic. Gratie tehnologiilor avansate din domeniu, imperfectiunile prezente la nivelul pielii pot fi corectate cu ajutorul micropigmentarii. De cate ori nu s-a intamplat sa auziti o doamna sau chiar o domnisoara care se plange din cauza aparitiei vergeturilor? In calitate de specialist in machiajul semi-permanent, aveti posibilitatea de a corecta dungile provenite din extinderea excesiva a pielii odata cu absolvirea cursului MasterClass de PIGMENTARE VERGETURI.

Cum se corecteaza vergeturile?

Prin simpla colorare a pielii folosind diferite nuante de pigmenti, vergeturile vor fi estompate, devenind insesizabile. Procedura implica o singura zi de pregatire. In acest timp,trainerii prezenti vor pune la dispozita fiecarui participant suportul teoretic, vor asista si indruma exercitiul practic efectuat direct pe modelele umane. Start Academy garanteaza pentru calitatea serviciilor oferite si se va ocupa de prezenta modelelor in sala.

Avantaje

Cursul MasterClass de pigmentare vergeturi se adreseaza persoanelor care cunosc tehnica micropigmentarii, oferindu-le avantajul de a obtine intr-un timp scurt o specializare extrem de benefica. Odata deprinsa tehnica de mascare a dungilor inestetice de pe corp, specialistul in repigmentare va reusi sa isi recupereze investitia si sa isi maximizeze profitul in cel mai scurt timp.

PIGMENTARE CICATRICI

Avantajul specializarii

Orice notiune invatata sau practicata poate fi reluata sub alta forma. CURSUL DE PIGMENTARE CICATRICE, recunoscut la nivel international, reprezinta o specializare esentiala pentru cei care cunosc in detaliu tehnicile machiajului semi-permanent. Acestia dispun de experienta necesara in vederea perfectionarii procesului de micropigmentare.

Mod  de desfasurare

Prin colorarea atenta cu diferite nuante de pigmenti, cicatricea poate fi camuflata. Specialistul in micropigmentare poate reda in numai o singura sedinta aspectul natural al pielii. Astfel, orice imperfectiune va fi estompata pe o lunga perioada de timp.

Cursul MasterClass dureaza o singura zi si cuprinde un modul teoretic si unul practic. Trainerii vor acorda o atentie sporita exercitului practic care va fi efectuat direct pe modele umane ce prezinta diferite tipuri si forme de cicatrice. Start Academy garanteaza pentru calitatea serviciilor sale si ofera o experienta completa a procesului eficient de invatare.  Folosind cele mai noi tehnici si apeland totodata la cei mai inventivi formatori, rezultatul reprezinta intotdeauna un succes.

PRET: 420 Euro

Obtine toate detaliile rapid - 031 432 60 31 sau 0770 815 659

CUM CUMPAR ?

Inscrierea la curs este accesibila tuturor persoanelor interesate de performanta in domeniul esteticii.

Dupa completarea formularului de inscriere, se percepe un avanas de 30% din valoarea cursului ales. Prin aceasta operatiune, este confirmata prezenta la curs. In cel mult 24 de ore vi se va comunica ora si data inceperii cursului, acestea variind in functie de numarul participantilor si disponibilitatea trainerilor.

Restul banilor, reprezentand 70% din costul total al cursului, se achita cash in ziua inceperii sedintelor de pregatire.

Nume Complet (necesar)

Email / Telefon(necesar)

Subiect

Mesaj

Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.