Peste

1200

Studenti

Weekend INCHIS

Telefon: 0770 815 659

Luni - Vineri 10.00 - 18.00

 

Pigmentologie

Stapaniti arta machiajului semi-permanent, insa aveti senzatia ca ceva va lipseste? Stim noi !

Prin cursul de pigmentologie va veti completa perfect noile aptitudini de cosmeticiana, stiind cum sa imbinati perfect culorile pigmentilor folositi pentru sprancene si buze, cu tonurile si subtonurile de piele ale clientei. Ba chiar mai mult de atat, veti invata cum sa combinati culorile pentru a o obtine pe cea dorita.

Pigmentii folositi isi pot schimba culoarea, in timp, intr-o culoare nenaturala, acest lucru fiind cauzat de compozitia chimica a acestora, precum si de neconcordanta cu tipul de piele pe care este utilizat. In completarea acestor lacune soseste Cursul de Pigmentologie, oferit de Start Academy, in care se studiaza intens pigmentii si amestecarea acestora pentru un rezultat spectaculos si multumirea pe deplina a clientelor.

Pretul cursului este de doar 375 euro, acesta din urma desfasurandu-se pe durata unei zile. In acest timp, dumneavoastra veti avea parte de pregatire profesionista, Start Academy garantand succesul cu care veti profesa in urma absolvirii.

Va asteptam cu drag sa descoperiti arta pigmentologiei si sa dezvoltam impreuna tehnica machiajului semi-permanent intr-un mod profesionist!

PRET: 375 Euro

Obtine toate detaliile rapid - 031 432 60 31 sau 0770 815 659

CUM CUMPAR ?

Inscrierea la curs este accesibila tuturor persoanelor interesate de performanta in domeniul esteticii.

Dupa completarea formularului de inscriere, se percepe un avanas de 30% din valoarea cursului ales. Prin aceasta operatiune, este confirmata prezenta la curs. In cel mult 24 de ore vi se va comunica ora si data inceperii cursului, acestea variind in functie de numarul participantilor si disponibilitatea trainerilor.

Restul banilor, reprezentand 70% din costul total al cursului, se achita cash in ziua inceperii sedintelor de pregatire.

Nume Complet (necesar)

Email / Telefon(necesar)

Subiect

Mesaj

Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.