Peste

1200

Studenti

Weekend INCHIS

Telefon: 0770 815 659

Luni - Vineri 10.00 - 18.00

 

Rejuvi Tattoo Removal

Propulsati-va intr-o cariera de succes, numai la Start Academy!

Tehnica REJUVI TATTOO REMOVAL este o interventie non-LASER si functioneaza pe baza unui mecanism de extractie chimica, pentru indepartarea pigmentilor din piele.

AVANTAJELE pe care le ofera REJUVI TATTOO REMOVER in comparatie cu procedurile ce folosesc LASER, constau in:

  • eficienta sporita (100% in cazul machiajului semi-permanent, 92% in cazul tatuajelor corporale)
  • risc scazut de cicatrizare (0% in cazul machiajului semi-permanent, 5% in cazul tatuajelor corporale)
  • nivel redus de durere
  • eficient indiferent de culoarea pigmentului
  • siguranta sporita
  • pret mai avantajos

Desi procedura este in aparenta simpla, nu uitati ca ea implica penetrarea pielii cu o substanta ce poate lasa cicatrice, daca nu este aplicata corespunzator, de catre un specialist. La fel ca realizarea unui tatuaj, si indepartarea lui necesita pregatire specializata, grija, si exercitiu.

La Start Academy, intelegem nevoia de a oferi clientilor o gama completa de servicii, in conditii de siguranta si cu rezultate fericite, astfel incat am introdus cursul de indepartare a tatuajelor cu REJUVI TATTOO REMOVER.

In orice procedura care necesita folosirea unor ace si a unor substante care ar putea ataca pielea clientului, este imperios necesar sa cunoasteti toate restrictiile si masurile de precautie pe care trebuie sa le luati inainte de a initia procesul de indepartare a unui tatuaj. De aceea, START ACADEMY este aici pentru a va indruma in primii pasi pe drumul reusitei in indepartarea tatuajelor si a machiajului semi-permanent!

PRET: 350 Euro

Obtine toate detaliile rapid - 031 432 60 31 sau 0770 815 659

CUM CUMPAR ?

Inscrierea la curs este accesibila tuturor persoanelor interesate de performanta in domeniul esteticii.

Dupa completarea formularului de inscriere, se percepe un avanas de 30% din valoarea cursului ales. Prin aceasta operatiune, este confirmata prezenta la curs. In cel mult 24 de ore vi se va comunica ora si data inceperii cursului, acestea variind in functie de numarul participantilor si disponibilitatea trainerilor.

Restul banilor, reprezentand 70% din costul total al cursului, se achita cash in ziua inceperii sedintelor de pregatire.

Nume Complet (necesar)

Email / Telefon(necesar)

Subiect

Mesaj

Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.